top of page

Jeni gati të rritni praninë tuaj në internet?

Shërbimet tona vijnë me garanci për gjithë jetën, duke siguruar kënaqësi afatgjatë për klientët tanë. Specializohemi në ofrimin e shërbimeve të verifikuara që janë projektuar për të rritur në mënyrë të sigurt zhvillimin e llogarive tuaja në internet.


Gama jonë e gjerë e ofertave përfshin ndjekësit, pëlqimet, ndarjet dhe shikimet, të gjitha të personalizuara për të plotësuar nevojat tuaja specifike. Me zgjidhjet tona të besuara, mund të rrisni me vetëbesim praninë tuaj në internet, zgjeroni kërcënimin tuaj dhe lidhni kontakt me një audiencë më të gjerë.

Purple Minimalist Technology Instagram P
payments-integrations-booking-system.png
payments-integrations-booking-system.png

Mundësitë e Pagesës

payments-integrations-booking-system.png
payments-integrations-booking-system.png

Shikoni videon në:
Si të blini një paketë

Bli Reale dhe Organike Instagram Shërbim

Blerja e ndjekësve, pëlqimeve, shikimeve dhe shikimeve të drejtpërdrejta në Instagram mund të ndihmojë në dhënien e besueshmërisë për llogarinë tuaj dhe ta mbajë atë të popullarizuar për aq kohë sa dëshironi. Për më tepër, prania e këtyre ndjekësve dhe shikimeve të blera mund të funksionojë si një miratim për llogarinë tuaj, duke inkurajuar shikuesit e vërtetë të drejtpërdrejtë të Instagramit të kontrollojnë videon tuaj.

igau.png

Instagram Auto

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

ttigau.png

TikTok Auto

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

Bli Reale dhe Organike Instagram Shërbim

Blerja e ndjekësve, pëlqimeve, shikimeve dhe shikimeve të drejtpërdrejta në Instagram mund të ndihmojë në dhënien e besueshmërisë për llogarinë tuaj dhe ta mbajë atë të popullarizuar për aq kohë sa dëshironi. Për më tepër, prania e këtyre ndjekësve dhe shikimeve të blera mund të funksionojë si një miratim për llogarinë tuaj, duke inkurajuar shikuesit e vërtetë të drejtpërdrejtë të Instagramit të kontrollojnë videon tuaj.

BREW{CODE} (2).png

Instagram Followers

(normal users)

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

BREW{CODE} (2).png

Instagram Followers

(100% real organic users)

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

BREW{CODE} (2).png

Instagram Likes

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

3.png

Instagram Play/View 

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

live.png

Instagram Live View 

Select Package

Your information has been received, Proceed to checkout.

Instagram USA Target

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

Instagram Mexico Target

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

Instagram Spain Target

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

Instagram Chile Target

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

Instagram Russia Target

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

Instagram India Target

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

Bli Reale dhe Organike 
Facebook Shërbim.

Bleni 'like', ndjekës, komente dhe shikime të vërteta dhe organike në Facebook për të shtyrë biznesin dhe profilin tuaj personal. Merrni maksimumin nga prania juaj në mediat sociale me pjesëmarrje të vërtetë. Shërbimet tona janë 100% të sigurta dhe të mbrojtura dhe ofrohen me mbështetje të klientit 24/7. Me ne, mund të jeni të sigurtë për të marrë 'like' dhe ndjekës të vërtetë që do të ndihmojnë profilin tuaj të dallojë!

1.png

Facebook Page Likes + Followers

Select Package

Your information has been received, Proceed to checkout.

1.png

Facebook Live stream views

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

1.png

Facebook followers

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

1.png

Facebook Post Likes & Group Members

Select Package

Your information has been received, Proceed to checkout.

1.png

Facebook Play/views

Select Package

Your information has been received, Proceed to checkout.

Bli Reale dhe Organike
TikTok Shërbim

A jeni gati të çoni praninë tuaj në TikTok në nivelin tjetër? Shfrytëzoni potencialin tuaj të vërtetë dhe filloni të merrni më shumë nga përvoja juaj me ndihmën tonë. Ne mund t'ju ofrojmë angazhim të vërtetë, 'like', ndjekës, dhe më shumë. Filloni sot dhe çoni praninë tuaj në TikTok në nivelin tjetër!

4.png

TikTok followers
(real users)

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

4.png

TikTok Likes

Select Package

Your information has been received, Proceed to checkout.

4.png

TikTok Plays/views

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

4.png

TikTok Video 
saves & Video shares

Select Package

Your information has been received, Proceed to checkout.

4.png

TikTok Live stream views 

Select Package

Your information has been received, Proceed to checkout.

4.png

TikTok Live video emoji comment

Select Package

Your information has been received, Proceed to checkout.

Bli Reale dhe Organike
YouTube Shërbim.

"Përshëndetje! A jeni gati të monetizoni kanalin tuaj me Abonentë, shikime dhe kohë shikimi të vërtetë?
Kjo mund të ofrojë një burim të qëndrueshëm dhe konstant të të ardhurave, dhe gjithashtu ju ofron mundësinë të bashkëpunoni me marka dhe influencerë të tjerë, që mund të zgjerojë edhe më shumë shtrirjen tuaj.

2.png

YouTube Subscribers

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

2.png

YouTube video play/views

Select Package

Your information has been received, Proceed to checkout.

2.png

YouTube Likes

Select Package

Your information has been received, Proceed to checkout.

2.png

YouTube Watchtime Hours

Select Package

Your information has been received, Proceed to checkout.

Bli Reale dhe Organike
Tjetër Shërbim

Bleni shërbime të vërteta dhe organike si, anëtarë të serverit në Discord, ndjekës në Twitter, ndjekës në Spotify, trafik në faqen tuaj të internetit në mënyrë organike në të gjithë botën për të shtyrë biznesin dhe profilin tuaj personal. Merrni maksimumin nga prania juaj në mediat sociale me pjesëmarrje të vërtetë. Shërbimet tona janë 100% të sigurta dhe të mbrojtura dhe ofrohen me mbështetje të klientit 24/7. Me ne, mund të jeni të sigurtë për të marrë 'like' dhe ndjekës të vërtetë që do të ndihmojnë profilin tuaj të dallojë!

mixe.png

Organic new services

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

trig.png

Instagram Viral Post/Video

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

tttr.png

TikTok Viral Video

Select Packages

Your information has been received, Proceed to checkout.

Si funksionon Media Virale

Merrni rezultat të menjëhershëm duke u bashkuar me mijëra klientët tanë dhe duke përfituar nga paketat e përsosura që kemi për të ofruar.

20,000

Porositë

240M+

Pëlqime

12M+

Ndjekës

Zgjidhni paketën e dëshiruar

Është e lehtë të filloni me ne. Zgjidhni nga gama e gjerë e paketave tona të mediave sociale që dëshironi.

@

Sigurohuni detajet e kërkuara

Thjesht shkruani emrin tuaj të përdoruesit në Instagram. Sistemi ynë do të marrë automatikisht informacionin tuaj publik - nuk kërkohet fjalëkalim.

Pritni për rezultatet e pritura

Dorëzimi juaj është thuajse këtu! Shijoni famën tuaj të re në rrjetet sociale dhe sigurohuni që të mbani emrin tuaj të përdoruesit dhe llogarinë të dukshme ndërsa çlodheni dhe argëtoheni!

Pse të zgjidhni Media Virale

1.png

Dorëzim i Shpejtë dhe i Sigurt

Pas vendosjes së porosisë tuaj, sistemi ynë fillon ta përpunojë atëdiately. We never block accounts.

2.png

Cilësi Superiore

Sistemi ynë garanton dorëzimin e ndjekësve, pëlqimeve, shikimeve dhe ndarjeve të vërteta nga llogaritë legjitime, dhe ne kurrë nuk angazhohemi në sjellje të padëshirueshme spam.

3.png

Mbështetje e Drejtpërdrejtë 24/7

Ekipi ynë miqësor i mbështetjes është gjithmonë i disponueshëm për t'ju ndihmuar. Nëse keni ndonjë pyetje, problem ose shqetësim, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne jemi këtu 24/7 për të siguruar kënaqësinë tuaj.

4.png

Asnjë Ekspertizë

Ju nuk keni nevojë të jeni shumë të njohur me marketingun në rrjetet sociale për tenefit from this service.

Asnjë Fjalëkalim

Ne kurrë nuk kërkojmë fjalëkalimin tuaj ose ndonjë detaj personal. Na duhet vetëm emri i përdoruesit tuaj.

BREW{CODE} (1).png

Garanci Kthimi Parash

Nëse nuk jeni i kënaqur me shërbimet tona, ne do t'ju japim një rimbursim të plotë - pa pyetje. Faqet e tjera të internetit mund të mos ofrojnë këtë garanci, por ne po.

Le të fillojmë menjëherë!

Vazhdoni dhe përfundoni arkëtimin tuaj vetëm në disa minuta dhe porosia juaj do të përpunohet brenda 24-48 orëve.

Abonohu në buletinin tonë!

Your mail address will be fully secure . We don’t share!

bottom of page